La șapte luni de la haosul cazului Caracal, Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă. Monstrul din Caracal și avocatul Tonel Pop s-au acuzat de-a lungul timpului, Dincă chiar l-a amenințat și jignit pe avocat.

Avocatul familiei Melencu afirmă că monstrul din Caracal a aprovizionat mai multe bordeluri din zona orașului cu fete. Tonel Pop este de părere că Luiza şi Alexandra nu sunt singurele victime ale „monstrului din Caracal”.

Informații de ultimă oră în Cazul Caracal. Tonel Pop susține: „Gheorghe Dincă a aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă”

Tonel Pop menționează de altfel că Gheorghe Dincă nu este începător nici în rândul crimelor. Avocatul spune că monstrul din Caracal a aprovizionat și cimitirele.

Informații de ultimă oră în Cazul Caracal. Tonel Pop susține: „Gheorghe Dincă a aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă”

„Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirile din zona. E clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiori toți ia și tu pe astea și gata. Se pare că nu vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentari de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere”, a declarat Tonel Pop la RTV.

Tonel Pop este sigur că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu nu au fost ucise de Gheorghe Dincă.

Avocatul face aceste acuzații după disparițiile uluitoare din bordelul aflat la doi paşi de locuinţa lui Gheorghe Dincă. Procurorii au cercetat locaţia care funcţiona într-un spaţiu al Primăriei, păzit de firma lui Remus Rădoi şi au găsit mai multe fete, dintre care majoritatea minore. Tinerele erau aduse din Moldova, apoi erau exploatate şi sechestrate dacă spuneau că vor să plece.

Loading...