Pastura 51372200

Ingredient uimitor, păstura întărește sistemul imunitar, reduce colesterolul, reface ficatul, elimină stresul și tratează anemiile. Iată ce conține aceasta și cum trebuie administrată!

Ingredient uimitor, păstura este supranumită și ”pâinea albinelor”. Aceasta este deja încoronată drept superalimentul cu proprietăți miraculoase. Poate fi folosită și ca o gumă de mestecat naturală, datorită texturii păstoase, redând prospețimea gurii instant.

Păstura este un polen supus în stup unor procese naturale. Polenul este așezat de către albine în faguri, bine presat pentru a scoate aerul și glazurat apoi cu o peliculă de propolis. Astfel, în stup este foarte cald, polenul fermentează și se transformă în păstură, un produs care abundă în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe alte substanțe esențiale pentru organism.

Păstura ajută la detoxifierea organismului, protejează ficatul, tubul digestiv, reduce colesterolul din sânge, previne și tratează anemiile, întârește sistemul imunitar, păstrează echilibrul hormonal, protejează ADN-ul și regenerează celulele.

Conform vdtonline.com, este recomandă cel puțin o linguriță de păstură pe zi persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, care au afecțiuni hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

Specialiștii îl recomandă pentru consum regulat, în cazul în care dorim să ne protejăm sănătatea și să prevenim diverse afecțiuni.