Anamaria Prodan a cheltuit o avere pentru înmomântarea mamei sale, legendara interpretă de muzică poplară Ionela Prodan.

Impresara Anamaria Prodan vrea ca mama sa, Ionela Prodan, care a murit luni, 16 aprilie, să fie condusă regește pe ultimul drum.

Pentru înmormântarea Ionelei Prodan, din data de 19 aprilie, Anamaria Prodan a cheltuit zeci de mii de euro.

Astfel, potrivit cancan.ro, pentru firma de pompe funebre fiica Ionelei Prodan a plătit 15.000 de euro. Locul de veci a fost amenajat din marmură, astfel căși acesta a costat câteva mii de euro. În ceea ce privește pomana de după înmormântare, care va avea loc la un restaurant de lux din Capitală, aceasta este una la fel de costisitoare.

Anamaria Prodan îi va duce pe cei care o vor conduce pe mama sa pe ultimul drum la un restaurant exclusivist din Capitală, unde a plătit 25.000 de euro. Meniul va fi, se pare, cu somon, băuturi fine și alte delicatese, pentru cele aproximativ 200 de persoane care vor participa.

Citeste si :  Sute de mii de români s-au trezit astăzi cu bani în conturi! Ce s-a întâmplat

Anamaria Prodan va scoate din buzunar aproximativ 50.000 de euro pentru înmormântarea celei care i-a dat viață, regretata interpretă de muzică populară Ionelei Prodan.

Loading...