Întâlnire de gradul trei! Bianca şi Alex Bodi, faţă în faţă cu Victor Slav! E uimitor cum s-au comportat cei doi bărbaţi! EXCLUSIV!

0
1483
Alex Si C

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, faţă în faţă cu Victor Slav! E uimitor cum s-au comportat cei doi bărbaţi!

După a treia despărțire cu scântei, Bianca Drăgușanu a decis să mai acorde o șansă legăturii cu Alex Bodi. Cei doi, deși ai fi jurat că nu o să mai aibă niciodată vreo relație, sunt iar împreună și nu se ascund.

Dimpotrivă, cuplul a fost văzut, în weekend, într-un club, loc în care Bianca l-a sărutat cu foc pe fostul, actualul și viitorul iubit, semn că este atât de îndrăgostită de el încât nu poate sta separată de afacerist mai mult de câteva zile.

Şi, celor care mai aveau dubii că protagoniştii noştri se vor împăca, le spunem că Bianca şi Alex şi-au făcut pentru prima oara apariţia la un eveniment monden împreună în urmă cu două zile.

Porumbeii au ajuns cu maşina de 200.000 de euro a omului de afaceri la petrecerea Viva şi au păşit pe covorul roşu cu atitudinea unor capete încoronate.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, faţă în faţă cu Victor Slav! Vezi cum a fost „ciocnirea”!

Lesne de imaginat că, din momentul în care au păşit în superba gradină care a găzduit party-ul, frumoasa blondă şi iubitul ei s-au plasat direct în centrul atenţiei tuturor, cum li se întâmplă des de altfel.

Ce nu s-a spus până acum şi este din punctul nostru de vedere cu adevărat interesant e că Bianca a dat nas în nas cu fostul ei soţ la petrecerea despre care vă povestim.

Victor Slav era însoţit de colegii lui de la Kanal D, îndrăgiţii „vulturi”, iar „ciocnirea” nu a fost deloc tensionată. Ba chiar a fost o întâlnire lejeră, cu saluturi şi zâmbete de politeţe.

Bianca, Alex Bodi şi Victor Slav nu au socializat prea mult, dar oricum este de apreciat că au fost civilizaţi şi extrem de calmi. Pentru showbiz-ul românesc, trebuie să recunoaştem că este o performanţă!