Cristianboureanufiica

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a acordat primul interviu la TV. Adolescenta a explicat că îi place să poarte ținute sexy.

În urmă cu doi ani, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. Ioana este fiica pe care cristian Boureanu a avut-o cu fosta sa parteneră de viață, Irina.

Între timp, lucrurile s-au calmat, iar acum Ioana, fiica lui Cristian Boureanu a acordat primul ei interviu pentru o emisiune de la postul de televiziune Kanal D.

“La liceu mă îmbrac decent. În rest, îmi place să combin. Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat.

Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”, a spus Ioana, fiica lui Cristi Boureanu la Secrete între fete, de la Kanal D.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, și-a deschis o afacere în domeniul vestimentar, iar Ioana Boureanu a îmbrăcat și ea câteva ținute.

“Mai mult Cristi m-a împins să îmi deschid această afacere. Aș vrea să fac cursuri la New York. Cristi e mândru de mine. Colaborăm cu niște oameni din America, vrem să creștem acest brand cât de mult se poate.

Nu mă pasionează costumele pentru bărbați. Îi dau sugestii lui Cristi, ce să îmbrace, dar nu vreau să mă bag pe costume bărbătești și rochii de mireasă”, a declarat Laura Dincă.