Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de mariaj! Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni

0
2903
Ioana Ginghin I Alexandru Papadopol

Povestea unui cuplu celebru, care părea de nedestrămat, a ajuns la final. Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit, el părăsind domiciliul conjugal, iar ea rămânând în casa familiei cu fata.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”.

Textul postat pe blog de Ioana Ginghină lasă să se înțeleagă că i s-a întâmplat ceva rău.

Să se fi despărțit de Alexandru Papadopol?

Contactată, actrița s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”.

În schimb, vecinii și un apropiat al cuplului au pus degetul pe rană: cei doi actori nu mai sunt împreună. Norii negri s-ar fi abătut asupra unuia dintre cele mai stabile cupluri din showbiz în urmă cu vreun an, când simple discuții s-au transformat în certuri.

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a povestit un vecin.

Un apropiat de-ai cuplului a declarat pentru Libertatea că, deși locuiesc separat, cei doi actori nu au depus actele de divorț.

S-au cunoscut pe platoul de filmare al unei telenovele

Alexandru Papadopol locuiește separat de câteva luni

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, când au fost distribuiți în prima telenovelă a postului Acasă TV, „Numai iubirea”. S-au căsătorit în 2007, iar iubirea lor a fost completată cu o fetiță reușită, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină, în cea mai fericită zi din viața lor
Ioana Ginghina
Ioana și Alexandru, la scurt timp după ce au devenit părinții micuței Ruxandra
Ioana și Alexandru, februarie 2012
Ioana și fetița ei Ruxandra, în luna mai 2019
Ioana si fetita ei, in 2013. Ruxi avea atunci 5 ani