Ioana Tufaru, inconștiență totală. În plină pandemie, și-a dus fiul la…

0
633

Ioana Tufaru a dat dovadă de inconștiență totală, când a decis să se fotografieze prin oraș alături de fiul său și să declare că nu îi este teamă de infectarea cu coronavirus.

Recent, Ioana Tufaru a uimit internetul cu o postare care relevă un grad mare de inconștiență din partea unei mame. Foarte multe persoane, mai ales părinți, au decis să respecte sfaturile (acum obligatorii) ale autorităților și să se autoizoleze.

Numeroase vedete au decis să influențeze cât mai multe persoane să rămână în case, însă Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a făcut exact opusul. Aceasta și-a scos copilul, în vârstă de doar patru ani, în oraș, iar mesajul pe care l-a postat pe o rețea de socializare este înspăimântător.

În plină pandemie, Ioana Tufaru și-a dus fiul la plimbare și la fast food

Înainte ca autoritățile să ia decizia de a face izolarea la domiciliu obligatorie, Ioana Tufaru a decis să se bucure de vremea frumoasă de afară, în ciuda tuturor pericolelor la care s-a expus, și a ieșit în oraș, la masă, cu fiul ei și nașa acestuia. Luca, în vârstă de doar 4 ani, a fost plimbat prin parc, în plină pandemie, iar mama sa a adăugat în postare, două hashtag-uri care ar trebui să îngrijoreze orice internaut care conștientizează gravitatea situației.

În primul hashtag, Ioana Tufar utransmitea mesajul „Sâc sâc că am ieșit”, în timp ce îl al doilea, fiica Andei Călugăreanu își exprima relaxarea: „noi nu ne temem de corona bau-bau”. Mai mult decât atât, comentariul acesteia a fost de-a dreptul strigător la cer, având în vedere îndemnurile repetate ale autorităților de a petrece cât mai mult timp în case: „“Na, ete așa!…..ca să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona!!!!

Am petrecut o după amiază superbă cu nășica noastră! Mulțumim nășică, te iubim!„ a declarat Ioana Tufaru, odată cu imaginile postate.

O altă problemă, ar fi că internauții nu au sesizat o prolemă în comportamentul acesteia, ci i-au urat „poftă bună”, sau au întrebat ce mănâncă, nicidecum nu au tras-o la răspundere pentru faptul că nu respectă regulile impuse de autorități.