In urma cu aproape 6 ani, Ionela Prodan a fost luata cu ambulanta in timp ce se afla in SUA, alaturi de fiica ei, Anamaria.

In vara lui 2012, Ionela Prodan a fost luata cu ambulanta dupa ce i s-a facut rau. „Tensiune la cote maxime pentru Anamaria Prodan in timpul vacantei in Las Vegas! Un apel la 911 a mobilizat de urgenta o ambulanta insotita de politie si pompieri, conform procedurilor din Las Vegas. Apelul a fost facut pentru mama Anei, Ionela Prodan, din cauza unei neasteptate probleme de sanatate”, dezvaluia Jurnalul national.

Ionela Prodan a fost luata cu ambulanta. Nu s-a dus la un spectacol pentru ca era obosita

„Dupa ce o zi intreaga Ionela Prodan a mers cu Ana si Laurentiu pentru a le cumpara o casa de lux in Vegas, cadou pentru noua nunta, vizitand pret de mai multe ore diverse proprietati, la intoarcere, Ionela Prodan a preferat sa se odihneasca. Seara, Ana, Laurentiu si Anca, sora Anei, au decis sa mearga sa vada un spectacol al celebrului Cirque du Soleil, iar Ionela Prodan a ramas acasa pentru ca se simtea putin obosita”, mai scria ziarul.

Citeste si  Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, cei mai fericiti parinti! Supranumit de presa turca "copilul anului", micutul Karan a adus mare bucurie in familia Ozcivit!

Ionela Prodan a fost luata cu ambulanta: „Sper sa nu faca o astfel de criza in America”

Pana la urma, Ionela Prodan a fost luata cu ambulanta. “Mie mi-e foarte frica cu mama, ea are probleme foarte mari cu fierea. Sper sa nu faca o astfel de criza in America”, a spus Ana ingrijorata. Lucrurile s-au complicat, iar ceea ce parea initial oboseala era de fapt o problema de sanatate care necesita interventie rapida. Pentru Ionela Prodan a fost chemata o ambulanta chiar in timpul noptii. Familia a intrat imediat in alerta, punandu-se problema intoarcerii de urgenta in Romania”, se mai relata despre Ionela Prodan, care, in prezent, se afla internata la Spitalul Elias, dupa ce starea ei de sanatate s-a agravat.

Loading...