Ipostază adorabilă cu Cristi Mitrea și băiețelul lui și al Andreei Mantea. “Ca două prințese”

0
1946
Mitrea1

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, petrece din ce în ce mai mult timp cu băiețelul pe care cei doi îl au împreună.

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care a participat la emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV, a avut o relație cu prezentatoarea Andreea Mantea. Din povestea lor de iubire a rezultat un băiețel, David, pe care însă vedeta a ajuns să-l crească singură după despărțirea de sportiv.

După o perioadă îndelungată în care a refuzat să-și vadă fiul, Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a început să se vadă cu fiul său.

Relația tată-fiu pare din ce în ce mai apropiată. Cea mai recentă fotografie cu cei doi este una făcută în curtea casei, unde Cristi Mitrea a ieșit la plimbare și la joacă cu puștiul lui. David se simte de minune în compania tatălui său, iar Cristi Mitrea radiază alătui de copil. De remarcat că ambii sunt îmbrăcați la fel, ca niște gemeni.

“Ca două prințese, dar forțoase ?❤??? #myson #David”, este mesajul cu care Cristi Mitrea a însoțit imaginea în care apare alături de fiul său și al prezentatoaei de televiziune Andreea Mantea.

Citeste si :  Irinel Columbeanu a rămas fără palatul de la Izvorani! Suma spectaculoasă pentru care vila va fi scoasă la licitație