Ipoteza SOCANTA! Cine l-a omorat pe Iulian! Anuntul facut chiar de parintii baietelului

0
584
Mama Baiat Mort

Dramă fără margini în familia lui Iulian. Băiețelul de opt ani, dat dispărut încă din acest weekend, a fost găsit fără suflare.

Iulian, copilul de opt ani din Picineaga, a fost găsit mort

Încă de la anunțul dispariției oamenii legii au demarat o amplă operațiune de căutare și iată că, după zile întregi în care părinții au trăit cu speranța că fiul lor va fi găsit în viață. 

Iulian a dispărut din în timp ce se juca cu rolele prin jurul casei, iar tatăl său a fost ultima persoană care l-a văzut în viață. Tot tatăl său este și cel care a lansat ipoteza ca minorul să fii fost răpit de cineva, lucru încă neconfirmat de autorități, potrivit ReplicaOnline.

Tatăl credea că a fost răpit

„Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, că eu trebuia să merg până undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era acolo. El nu a mai plecat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată chestia asta, să plece. Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu poate să îl vadă nicăieri”, a spus Claudiu, tatăl băiatului, la o emisiune TV, înainte ca băieţelul să fie găsit mort.

Din păcate azi, 8 noiembrie, Iulian a fost găsit mort, pe fundul unui bazin din zonele fermelor de porci din Pecineaga, de către doi paznici.

Trupul micuțului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie, în urma căreia se va afla cauza exactă a morții.

Sfarsit tragic la numai 8 ani

Iulian Alexandru Bițică, de numai 8 ani, a fost dat dispărut de sâmbătă.

După ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei când, la un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut.

Bărbatul a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma, preciează Observator.

Iulian, copilul de opt ani din Picineaga, a fost găsit mort. Băiețelul fost scos din primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate, relatează observator.tv.

În această dimineaţă, la ora 8.30, trupul micuțului a fost găsit de scafandrii voluntari, care au intrat din nou în primul bazin.