Iubirea secretă de la Puterea Dragostei! Doi foști concurenți au fost surprinși în ipostaze intime

0
724
Conc Pd

Se pare că iubirile se aprind între foștii concurenți de la Puterea Dragostei și în afara casei.

Nu este prima dată când foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au plăcut atunci când s-au văzut în afara show-ului. S-a spus despre Simona că ar fi avut o relație cu Iancu, Plușica –Raluca Marina cu fratele lui, Culiță Sterp, Roxana cu Turcu, iar exemplele ar putea continua.

Ei bine, acum pare că la orizpnt se prefigurează un alt cuplu: Fizz cu Bia! Chiar dacă dau aparențele unei colaborari profesionale, gesturile celor doi, trădează altceva!

Zilele trecute, Bia și Fizz s-au filmat într-un jacuzzi, în care s-au jucat împreună, s-au atins senzual și nu era vorba despre videoclipul unei noi piese a artistului. Mai mult, Fizz o tot numea pe Bia, ”Fizz girl”.

Bia de la Puterea Dragostei este vedetă de videoclipuri

Nu este pentru prima dată când cei doi apar împreună. Bia este perspnaj principal feminin în videoclipul ultimei piese a lui Fizz, deși în clip sunt și alte fete.

Bia a fost preferata lui Bogdan Mocanu în primele zile ale sezonul2 de la Puterea Dragostei, voluptoasa brunetă nereușind să ajungă până la urmă la inima tânărului. După mai multe scandaluri, Bia a plecat de la Puterea Dragostei, însă nu a stat prea departe de concurenți sau de foștii concurenți.

Bia a apărut în videoclipuri și înainte de a ajunge vedetă la Puterea Dragostei. Chiar în emisiune, Bogdan Mocanu a glumit pe seama ei și i-a sugerat să poarte mai des sutien. În videoclipul piesei „Lent cu talent” – Narcisa & Cristina Pucean, Bia apare aproape dezbracată. Iar sânii generoși îi sunt acoperiți doar de o bandă adezivă și o pânză transparentă.