Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte PSD încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătatea în dosarul angajărilor fictive din Teleorman, a postat astăzi un mesaj referitor la intrarea ei în politică.

„Nu intru în politică.” este mesajul postat de iubita lui Liviu Dragnea pe Instagram.

Iubita lui Liviu Dragnea a făcut marele anunţ. Decizie de ultima oră a Irinei Tănase

Reacția Irinei Tănase vine după ce, în ultima perioadă, au existat voci care spuneau că ar urmări un post-cheie în organizația de femei a PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, însă ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar în cazul în care va îndeplini anumite condiții.

Irina Tănase a refuzat să facă vreo declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea, dar pentru a-l vizita mai des la închisoare s-a făcut mediator. Astfel, din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a mers doar o singură dată în calitate de iubită. Ultima vizită primită de Liviu Dragnea de la iubita sa a fost pe data de 22 ianuarie, însă nu în calitate de iubită, ci de mediator.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au început o relaţie în anul 2013, pe vremea când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. În 2018, Dragnea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase. Cei doi plănuiau să facă și nunta, însă au amânat evenimentul din cauza condamnării pe care o are de executat fostul lider PSD.