Bruneta Ana, ultima iubita a lui Nicolae Guta, nu se impaca cu gandul ca manelistul a pus capat relatiei.

Bruneta Ana a aparut in postura de iubita a lui Nicolae Guta acum o luna, cand l-a insotit la o petrecere unde a facut senzatie cu tinuta sa sexy. Se pare, insa, ca relatia s-a destramat dupa doar cateva saptamani, iar Ana nu se impaca deloc cu situatia. Ea i-a trimis o scrisoare lui Guta, pe care le-a aratat-o si prietenilor apropiati.

Iubita lui Nicolae Guta, Ana spune ca este selectiva cu barbatii

„De ce e al dracu’ de greu să iubeşti o femeie care a fost singură multă vreme? E greu să iubeşti o femeie care a fost mult timp singură pentru că ea e ceva mai… selectivă… Se teme să nu o rănească cineva şi îşi permite să nu dea voie oricui să intre încălţat în sufletul ei”, a scris Ana.

Iubita a lui Nicolae Guta nu mai crede in cuvinte, ci in fapte

Se pare ca iubita a lui Nicolae Guta nu mai crede in viitorul relatiei: “Şi e al dracului de greu să iubeşti o femeie care mult timp a fost singură pentru că tu va trebui să fii al dracului de bun şi să o iubeşti enorm ca să îi poţi demonstra că merită să lase siguranţa singurăţii pentru a risca să fie fericită din nou iubind acel om care, prin gesturile sale, promite că nu va fi ca ceilalţi şi că nu va răni, ci va iubi necondiţionat şi sincer… E greu pentru că ea nu mai crede cuvinte… Crede doar gesturi şi fapte concrete. Cu o astfel de femeie tu chiar ar trebui să fii bărbat!”.

Citeste si :  SOC pentru familia Melencu! Ce scrisoare au primit parintii, i-a dat complet peste cap: "Luiza va veni acasă"
Loading...