Bodi Si Bianca 2

E clar că iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania.

Documentele arată că iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania. Pe numele lui Alex Bodi s-a înregistrat la Registrul Comerţului din Spania firma “Voica & Bodi SRL”, la care Alex este administrator, iar asociat este un amic al acestuia.

Compania lui Bodi a fost înfiinţată pe 21 septembrie 2010, iar obiectul ei de activitate este “exploatarea spaţiilor comerciale de agrement, de catering şi de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.

Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania. Compania a fost înregistrată în localitatea Alcala de Henares 

Conform site-urilor spaniole, firma lui Bodi are vânzări anuale de un milion de euro. Cum aceasta are o vechime de nouă ani, înseamnă că, până acum, vânzările totale se apropei de 10 milioane de euro. Compania a fost înregistrată în localitatea în Alcala de Henares, aflată lângă Madrid, acolo unde locuiesc părinţii săi, Iosif şi Sanda, care au emigrat în Spania acum mai mulţi ani. Aceasta nu este cea mai importantă afacere a lui Bodi, el fiind asociat într-o companie specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain.

Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania. Bodi câştigă bani mulţi de la compania din Germania

Chiar dacă iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania, Alex Bodi câştigă bani mulţi de la compania al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari, iar banca afiliată acesteia deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Loading...