Iubitul ei avea o pasiune pentru femeile grase, asa ca s-a ingrasat pana la 330 kg! Cum arata acum, fara iubit si mai slaba cu 100 de kilograme

0
1622
Grasa Pe Plaja Petti

Patty avea o relatie „de hranire” cu un barbat.

Patty Sanchez obisnuia sa manance 13.000 de calorii pe zi, in perioada in care avea o relatie cu un barbat caruia ii placea sa fie strivit – un fetis sexual care prespune ca o persoana foarte grasa sa se aseze cu toata greutatea pe cineva.

Din cauza barbatului, Patty, acum in varsta de 51 de ani, isi dorea sa fie cea mai grasa femeie din lume, pentru ca simtea ca e mai iubita cu cat e mai grasa.

„Eram enorma si simteam ca ma asteapta o moarte sigura. Am realizat ca relatia de hranire era benefica pentru altii, dar nu era pentru mine”, a povestit femeia, care a luat o decizire radicala. Dupa aproape 15 ani de relatie, ea l-a parasit pe barbatul care a ingrasat-o.

„Cand nu am mai putut sa merg 3 pasi, pana la baie, m-am temut ca nu voi mai fi in viata, pentru cei patru copii si cinci nepoti ai mei”, a spus ea.

„Dupa ce ne-am despartit, zaceam in pat si ma gandeam ca el isi continua viata iar eu sunt blocata in pat, fara niciun ajutor. A fost un dus rece.”

Cu o dieta bazata pe salate si legume, Patty a reusit sa dea jos aproape 100 de kilograme si acum poate sa se deplaseze singura: