Grasa1 72419300

Alvina Rayne este o mamica de 32 de ani din Philadelphia cu o poveste de viata impresionanta.

Femeia a fost implicata intr-o relatie abuziva. Din aceasta cautza, a dezvoltat un diagnostic dublu de depresie si dependenta alimentara. Din cauza greutatii, trebuia sa cumpere haine de la barbati. Chiar si mersul a devenit o provocare.

Cand a ajuns la 140 de kilograme, iubitul sau a inceput sa o numeasca „urata” si „grasa infecta”. Pentru a face fata acestor atacuri, Alvina a inceput sa manance din ce in ce mai mult. Tanara mamica suferea de tensiune, pre-diabet, simbolul ovarelor polichistice , hipetrofie ventriculara si anxietate severa. A incercat sa-si paraseasca partenerul, insa acesta ii repeta ca nu se va mai uita nimeni niciodata la ea.

Insa, dupa ani de abuz emotional, Alvina si-a adunat toate puterile si l-a parasit. In 2009, femeia a reusit sa-si schimbe complet viata si dieta. A inceput un regim keto sarac in carbohidrati. A slabit rapid 70 de kilograme.

Acum are un video blog prin care ii inspira pe cei din jur. Chiar si fostul iubit a sunat-o si a incercat sa o recucereasca, insa femeia nici nu a mai vrut sa auda de el.

Alvina este casatorita acum cu Sascha, un barbat care o iubeste si o face fericita.

Loading...