Iulia Vântur nu a mai făcut sex de când s-a despărțit de Marius Moga?

0
386
Iulia Vantur Mariu Moga Sex 1024x768

Știrista le-a declarat iubirea, vineri, la „Happy Hour”, părinților ei, celei mai bune prietene și, surpriză, fostului iubit, Marius Moga. „Mama este cea mai importantă persoană din viața mea. Eu spun des ‘Te iubesc’ și i-o spun mamei, pentru că vorbesc în fiecare zi cu ea. Este prima persoană de care m-am îndrăgostit”, a spus Iulia Vântur.

„Nu am avut nicio relație după despărțirea de Marius Moga”

Iulia Vântur a mărturisit că nu există niciun bărbat în viața ei și, deși a trecut mai bine de un an de la despărțirea de Marius Moga, nu a mai avut nicio relație amoroasă de atunci.
„Nu am pe nimeni, sunt singură, singurică, mă bucur de viața mea. După despărțirea de Marius Moga nu am mai avut nicio relație. A trecut ceva vreme, dar nu e ca și cum simt nevoia. Lucrurile astea se întâmplă când trebuie, nu se planifică”, a spus vedeta Pro TV, precizând că a rămas în relații apropiate cu ”Micul Mozart”.

„Acum nu mai avem un interes sentimental și vorbim relaxați. Sunt mândră de realizările lui și sunt convinsă că o să audă toată lumea de el. Este un băiat foarte talentat și o să reușeașcă. Marius, te iubesc prieteneste!”, a adăugat Iulia Vântur.
Iulia Vântur și Marius Moga s-au despărțit în 2011, după 4 ani de relație.