Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul a 12 ani de căsnicie

0
983

Dacă pentru multi pandemia de coronavirus le-a adus divorțul și separarea, iată că sunt cupluri care și-au consolidat și mai mult relația. După 13 ani de când și-au început povestea de dragoste, Andra și Cătălin Măruță continuă să fie mai fericiți ca în trecut.

Andra și Cătălin Măruță au trecut cu brio peste autoizolarea din această primăvară. Mai mult de atât, cei doi soți au devenit mult mai atenți și iubitori unul față de celălalt.

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.

Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul a 12 ani de căsnicie

Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi”, a mărturisit Andra.

„Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente.

Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul a 12 ani de căsnicie

Sigur, a fost versiunea în patru persoane, nu două, dar tot vacanță mi s-a părut. Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei”, a declarat Andra.