Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

0
523
Jador

Jador, declaraţie şoc despre Florin Salam. Şi-a spus adevărata părere despre cel mai iubit manelist din România.

Jador a avut un an plin de succese pe plan profesional. Artistul cu zeci de milioane de vizualizări pe youtube are o mulţime de concerte, iar în perioada Sărbătorilor nu a avut nici măcar o zi liberă.

Ei bine, de câteva luni, protagonistul nostru este la loc de cinste în categoria artiştilor de muzică de petrecere de top, alături de Adrian Minune, Florin Salam sau Vali Vijelie.

Jador

Jador, declaraţie şoc despre Florin Salam.”Regele României”

În urmă cu puţin timp, solistul s-a întâlnit cu artistul lui preferat, pe care-l admiră încă de când era copil. Florin Salam, căci despre el este vorba, îl apreciază extrem de mult pe Jador pentru talentul si ambiţia lui, dar şi pentru relaţia deosebită pe care acesta o are cu fanii săi.

Florin Salam

E un băiat muncitor şi talentat. E un tânăr cu potenţial şi cred că o să facă multe lucruri frumoase în cariera lui”, ar fi zis Salam. Cei doi au stat zeci de minute de vorbă şi poate, cine ştie, pregătesc chiar şi o colaborare. Un duet ar fi, cu siguranţă, cel mai frumos cadou în 2020 pentru mulţi români.

Citeste si :  Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primele imagini cu noile silicoane! ”Am sânii atât de frumoși”

La rândul lui, Jador a vorbit foarte frumos despre colegul lui de breaslă.

Jador

„Cine e ăsta?”, întreabă mulţi! Vă spun eu cine e ăsta! E „Regele României”. Eu mereu l-am considerat pe Florin Salam „Regele României” şi mi-am dorit enorm să când alături de el. Respect şi apreciez mulţi artişti din breasla mea, dar Salam este, clar, numărul 1. Nimeni nu se compară cu el. E o legendă vie şi mi-ar plăcea să colaborez cu el. Ar fi un vis împlinit„, a declarat Jador.