Jador l-a făcut praf pe Alex Zănoagă după lansarea piesei dedicată Siminei de la ”Puterea Dragostei”! Umilința e totală

0
823
Jador 1

Alex Zănoagă a făcut o melodie dedicată iubitei sale, Simina, mai ales că cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de iubire în care va apărea, imediat, și un copil.

Imediat după ce melodia a fost lansată, cu mare tam-tam, de cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, Jador, rivalul lui Alex Zănoagă la inima Siminei, a avut o reacție prin care a încercat să îl umilească pe cel despre care se spune că este tatăl copilașului din burtica brunetei.

După ce Jador a devenit cunoscut după ce a compus mai multe melodii dedicate Siminei, iubita lui de la Puterea Dragostei, despre care spune că l-a trădat, Alex Zănoagă i-a urmat exemplul și a lansat un clip și o piesă, ”Nimeni nu credea”, ale cărei versuri sunt despre ce a simțit el de-a lungul relației cu bruneta. Bine primită de publicul amator de asemenea muzică, Alex Zănoagă de la ”Puterea Dragostei” a fost însă umilit de Jador, rivalul său, public.

Citeste si :  Derek Chauvin, poliţistul care l-a ucis pe George Floyd, avea 18 plângeri pe numele său. La o arestare i-a rupt dinţii unui suspect

Mai exact, pe contul de Youtube unde se regăsește melodia și videoclipul, Jador a lăsat un singur comentariu, unul care spune tot despre ce crede el despre piesă și despre calitățile vocale ale fostului concurent din show-ul moderat de Andreea Mantea. ”Vtm (viața mea, n. red.) te iau cu mine la cărat sculele”, i-a scris Jador lui Alex Zănoagă, sugerând astfel că nu ar putea să facă nimic altceva în afară de a-i fi… hamal.

Alex Zănoagă a scos o melodie, după ce și fratele său, ispita George a devenit cântăreț

După ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, Alex a dezvăluit că are de gând să se apuce de cântat. De altfel și fratele său mai mare, fosta ispită George Zănoagă are în repertoriu câteva melodii, cea mia recentă este cu Raju de la Puterea Dragostei. Același Raju s-a implicat și în producția melodiei lui Alex Zănoagă de la ”Puterea Dragostei”, piesa dedicată Siminei.

Citeste si :  Grațiela Duban nu a venit la petrecerea dată în cinstea Elenei Ionescu! Cine a mai lipsit de la party-ul organizat de foștii concurenți de la Survivor?