Jador, surprins în compania unei foste concurente de la Puterea Dragostei. Cum s-au fotografiat cei doi?

0
326
Jador

Participarea la emisiunea „Puterea Dragostei” nu doar că i-a adus celebritatea lui Jador, ci și prieteni buni cu care încă păstrează legătura. Acum, artistul a fost surprins în compania unei foste concurente de la „Puterea Dragostei.”

După ce a fost implicat în scandalul legat de separarea lui Bogdan Mocanu de Andra Voloș, acum, Jador a fost surprins în compania unei alte foste concurente de la „Puterea Dragostei.” Cei doi s-au fotografiat împreună, iar imaginile au ajuns rapid pe instagram.

Jador, surprins în compania unei foste concurente de la „Puterea Dragostei.” Cum s-au fotografiat cei doi?

Ambii au fost concurenți în casa „Puterea Dragostei” și chiar dacă în prezent nu mai fac parte din această competiție, prietenia lor a continuat și în afara platoului de filmare. Este vorba despre Jador și Manuela. 

Cei doi s-au întâlnit și nu au ratat ocazia de a se fotografia și a se filma împreună. Imaginile au fost postate pe contul de instagram al Manuelei, cei doi fiind foarte zâmbitori, semn că întâlnirea a fost una plăcută.

Jador, surprins în compania unei foste concurente de la "Puterea Dragostei." Cum s-au fotografiat cei doi?

Este socul zilei! Dupa ce i-a despartit pe Andra si pe Mocanu, Bia se intoarce la ”Puterea dragostei”: ”Mai am ceva de…”

Andra si Bogdan Mocanu s-au despartit de curand, desi formau unul dintre cele mai reusite cupluri formate in competitia ”Puterea dragostei”.

Cei doi s-au despartit dupa ce Andra ar fi aflat faptul ca Bogdan a mers la o pensiune cu Bia si ar fi inselat-o. Destramarea relatiei lor a fost ca un soc pentru fanii ”Puterea dragostei”. 

Dupa ce scandalul despartirii a luat amploare, Bia a facut primele declaratii despre intoarcerea in emisiune. Se pare ca Bia isi doreste sa intoarca pentru a lamuri mai multe lucruri, sustine aceasta: 

Jador, surprins în compania unei foste concurente de la "Puterea Dragostei." Cum s-au fotografiat cei doi?