Julio Iglesias Pune Cap T Zvonurilor Ce A R Spuns C Nd A Fost Ntrebat Dac I A Cunoscut Pe Copiii Fiului S U Enrigue Iglesias
Julio Iglesias pune capăt zvonurilor. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă i-a cunoscut pe copiii fiului său, Enrigue Iglesias

Binecunoscutul cântăreț Julio Iglesias a pus capăt zvonurilor conform cărora nu i-ar fi văzut pe nepoții săi, gemenii lui Enrique Iglesias, de când aceștia au venit pe lume.

Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, este un cunoscut cântăreț, fiul celebrului artist spaniol Julio Iglesias. Din anul 2011, Anna Kournikova formează un cuplu cu cântărețul spaniol Enrique Iglesias. Cei doi au împreună gemeni, Nicholas și Lucy, care au venit pe lume în decembrie 2017.

Despre cântăreșul spaniol Julio Iglesias s-a spus că ar avea o relație destul de rece cu fiul său, artistul Enrique Iglesiaa. Ba mai mult decât atât, s-a zvonit că Julio Iglesias nu i-ar fi văzut pe gemenii lui Enrique de când aceștia au venit pe lume – în urmă cu mai bine de un an.

Aflat în Mexic, Julio Iglesias a lămurit situația într-un interviu pentru Televisa.

„Bineînțeles că i-am văzut. S-a spus că nu i-am cunoscut: îi știu foarte bine, sunt minunați. Mă uit la Enrique și mă văd pe mine…”, a declarat Julio Iglesias.

Citeste si :  Cum a început idila dintre Julio Iglesias și femeia care îi e alături de 30 de ani. „L-am văzut înconjurat de femei”

„Nepoata mea are mult din ce au cei din neamul Iglesias, în timp ce băiețelul are mai mult din partea rusă. Totul se transmite…”, a mai declarat Julio Iglesias.

Loading...