Kamara, despre Simina de la Puterea Dragostei! ”Ne-am sărutat, am vorbit vreo două luni”

0
2122
Simina Pd

Kamara a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Simina de la Puterea Dragostei

Simina a avut dreptate, când a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Kamara. Deși, Thalida a fost concurenta de la Puterea Dragostei care a mărturisit că a avut o relație cu Kamara, se pare că nu este singura tânără din show care a picat în mrejele cântărețului. 

Kamara a dat de înțeles, recent, că nu a avut nicio relație nici cu Thalida, nici cu Simina, însă amănuntele pe care le-a dat au arătat altceva! Kamara a povestit că a întâlnit-o pe Simina, anul trceut, într-un club din Timișoara, orașul de unde este bruneta. 

”Ne-am întâlnit într-un club din Timișoara. Ne-am sărutat. Era mai plinuță atunci și nu avea încredere în ea, eu i-am spus să nu gândească așa…Ea a plecat din clubul respectiv și s-a dus într-altul de manele. M-a chemat acolo, dar nu am stat mult si am plecat. Am vorbit vreo două luni cu ea prin mesaje. Mi-a plăcut de ea, era chiar înainte ca eu să intru într-un show tv”, a mărturisit Kamara. 

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

Simina de la Puterea Dragostei îl cunoștea pe Culiță Sterp dinainte de a fi cântăreț

Simina de la Puterea Dragostei îl cunoștea și pe Culiță Sterp, fratele lui Iancu. ”Îl cunosc de vreo trei ani, dinaninte să cânte. Ne-am sărutat de câteva ori. Nu am fost iubita lui”, a povestit Simina de la Puterea Dragostei înainte ca interpretul de muzică de petrecere să intre în show. Apoi, Culiță Sterp a confirmat relația și a povestit că au vorbot mult, și-au dat numeroase mesaje.