Kate Middleton s-a inspirat de nenumărate ori din secretele de stil ale prințesei Diana Foto: Instagram
Kate Middleton s-a inspirat de nenumărate ori din secretele de stil ale prințesei Diana Foto: Instagram

Prințesa Diana a fost supranumită „prințesa inimilor” datorită popularității de care s-a bucurat pe parcursul scurtei sale vieți. După moartea sa prematură ea a rămas în mintea și în sufletul britanicilor ca fiind un model de eleganță, stil și gingășie.

Soția prințului William este conștientă de faptul că soacra ei și-a lăsat amprenta în istoria Marii Britanii nu doar prin atitudinea pe care a afișat-o, cât și prin ținutele impecabile pe care știa să le aleagă în conformitate cu evenimentele la care participa.

Prințesa Diana reprezintă un model de eleganță și simplitate. Ea s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă și prin interesul arătat față de cei aflați în condiții dificile de trai. Nu doar comportamentul Dianei a fost unul demn de respect, ci și ținutele pe care le purta cu degajare. Pălăriile au reprezentat unul dintre accesoriile sale preferate, de aceea se spune că nu a existat o altă femeie care să fi purtat la fel de multe pălării. Nu doar pălăriile Dianei sunt însă demne de admirat, ci și alegerile vestimentare fără cusur de la care pare să se inspire astăzi ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Citeste si :  Fotografiile topless cu Prinţesa Diana, sursa depresiei Prințului William în adolescență. Prințesa Diana: „I-au spus că sânii mei sunt prea mici”

Ducesa de Cambridge nu a întâlnit-o niciodată pe mama soacră, dar îi onorează amintirea ori de câte ori are ocazia.În semn de respect pentru aceasta, un omagiu, sau pur și simplu pentru că ducesei de Cambridge i-au plăcut vestimentațiile de la diferite evenimente, aceasta a avut câteva apariții inspirate din outfit-urile Dianei, unele fiind aproape identice.

Există o asemănare care nu poate fi trecută ușor cu vederea între rochia purtată de prințesa Diana în timpul vizitei din Italia, din anul 1985 și rochia purtată de Kate Middleton la petrecerea organizată de jubileu în anul 2012, în Marea Britanie. Singurele diferențe dintre cele două rochii sunt nunța și faptul că rochia Dianei era un pic bufantă în zona umerilor.

Asemănarea dintre cele două ținute este una izbitoare
Foto: GettyImages

Prințesa Diana și Kate Middleton, adeptele culorii roz

Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton, au optat de-a lungul timpului pentru haine de culoare roz
Foto: GettyImages

Rochie cu buline, la ieșirea din maternitate

Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton au purtat rochii cu un croi lejer, cu buline, la ieșirea din maternitate. În fotografia din stânga este înfățișată prințesa Diana, la ieșirea din maternitate, după nașterea prințului William, iar în partea dreaptă ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la scurt timp după ce a părăsit spitalul alături de bebelușul George.

Citeste si :  Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana și ducesa de Cambridge au purtat rochii lejere, cu buline, la ieșirea din maternitate
Foto: GettyImages

Bulinele, printre modelele favorite ale celor două

Prințesa Diana reprezintă un model incontestabil de stil pentru Kate Middelton
Foto: Instagram

Rochie roșie pentru a doua, respectiv a treia ieșire din maternitate

Prințesa Diana și Kate Middleton au optat pentru rochii roșii la ieșirea din maternitate, după venirea pe lume al celui de-al doilea copil, respectiv celui de-al treilea. În prima fotografie prințesa Diana, după nașterea lui Harry, iar în a doua, Kate Middleton, după nașterea prințului Louis.

Prințesa Diana, la ieșire din maternitate, după nașterea prințului Harry
Foto: Profimedia

Kate Middleton, după nașterea micuțului Louis

Kate Middleton, la scurt timp după nașterea prințului Louis
Foto: Profimedia
Loading...