772747304506523923178016262221489055989760n 1024x683

Preşedintele Klaus Iohannis, care candidează pentru al doilea mandat la şefia statului, a votat, duminică, la ora 9.00, la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Şeful statului a venit la secţia de votare a preşedinţilor României singur. Soţia sa, Carmen Iohannis a votat şi în primul tur de scrutin la Sibiu.

Klaus Iohannis a fost întâmpinat de membrii PNL şi de premierul Ludovic Orban. Alături de preşedinte se află europarlamentarii Rareş Bogdan şi Siegfried Mureşan dar şi şeful de campanie Dan Motreanu.

Preşedintele a declarat, după vot, că ziua de astăzi este extrem de importantă.

„O zi foarte, foarte importantă astăzi. Eu personal am votat pentru o Românie modernă, o Românie europeană, o Românie normală și vă invit pe toți, dragi români, să veniți la vot!”, a afirmat el.

El a continuat: „Astăzi este ziua campionilor cu ștampila „VOTAT” în mână. Dragi români, fiți toți campioni astăzi!”

Preşedintele a mărturisit că are emoţii şi are aşteptări, şi anume „să vină cât mai mulţi români la vot”.

Despre organizarea scrutinului, şeful statului s-a declarat mulţumit. „Din informaţiile pe care le am până acum, totul este foarte bine organizat, totul va decurge normal. Repet, totul este să se meargă la vot”, a spus el.

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România.
Loading...