30945244 1797901626930213 7944524646634749952 N

Andrei Stoica a inceput recuperarea imediat dupa ce s-a intors in tara si, in doar doua saptamani, s-a declarat in forma maxima.

Graba cu are Andrei a inceput antrenamentele intense s-a datorat competitiei in care trebuia sa lupte la jumatatea lunii mai, finala piramidala a World Fighting League, versiunea kickboxing in care e legitimat sportivul.

Alaturi de alti sapte lupatori de valoare, Andrei trebuia sa lupte pe 13 mai in Olanda, avand sanse mari la titlul suprem.

Vineri, 4 mai, sportivul a primit vestea tragica: finala se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior, deoarece foarte multi dintre oponenti s-au accidentat si nu pot fi inlocuiti.

„Salutare, prieteni. Din pacate, am primit astazi o veste proasta… Gala de pe 13 mai s-a amanat pe motiv ca foarte multi competitori de-ai mei s-au accidentat, iar pentru ca fiecare si-a castigat pozitia in piramida, nu au putut fi inlocuiti.

Pacat de toata pregatirea si toate antrenamentele, eforturile pentru a intra in forma, cantonamentele si sacrificiile…
Imi pare rau, dar cu siguranta vor veni meciuri mult mai interesante in perioada urmatoare. Astept cu nerabdare sa reintru in ring!”, si-a anuntat Andrei fanii.

Loading...