De când a rămas în casa “Puterea dragostei” fără Adrian, Larisa s-a confruntat cu fel de fel de atacuri din partea fetelor.

Acestea o acuză că nu ar avea sentimente sincere față de Adrian și că așa-zisa relație pe care o are cu el este doar de ochii lumii, doar un joc al celor doi să atragă admirația publicului.

Cu toate acestea, Lasria și Adrian nu dau ascultare răutăților celorlalți și continua șă își trăiască povestea de dragoste cu intensitate și cu bucurie. Cei doi împărtășesc momentele frumoase petrecute împreună cu fanii și urmăritorii lor pe rețelele de socializare. Chiar de curând, a apărut o fotografie frumoasă pe profilul personal de Instagram al Larisei, în care ea se află alături de Adrian. În dreptul fotografiei, Larisa a scris, în limba engleză, o declarație emoșionantă de dragoste pentru Adrian: “I love you and that’s the beginning and end of everything…” (“Te iubesc și acesta este începutul și sfarșitul tuturor lucrurilor”)

La văzul postării, fanii Larisei și ai lui Adrian au început să facă fel de fel de comentarii cu privire la relația dintre cei doi. Unii s-au întrebat dacă nu cumva Adrian s-a reîntors în casa iubirii, pe când alții au început să facă presupuneri cu privire la o posibilă sarcină a Larisei spunând astfel: “Adrian în ghicește Larisei viitorul. Ce o sa fie? Fată sau băiat?”

Loading...