O tânără leșină de fiecare dată când face amor. Ce i-au spus medicii.

O tânără în vârstă de 28 de ani suferă de o problemă extrem de dificilă pentru ea și pentru partenerul său de viață.

Femeia din Marea Britanie suferă de o boală rară, din cauza căreia leșină în timp ce întreține relații intime. Afecțiunea a început să se manifeste la scurt timp după ce a născut primul copil în anul 2011. Medicii au diagnosticat-o pe Luara cu sindromul de tahicardie ortostatică posturală, iar această problemă aproape că i-a distrus viața intimă.

De fiecare dată când fac amor, există o șansă de 50.50 să leșin. Asta se poate întâmpla oricând și oriunde, însă în cazul acestei boli gravitația are un cuvânt important de spus. Singurul mod în care pot rezista este în poziția misionarului.

Prima oară când s-a întâmplat a fost un șoc puternic pentru amândoi. Ben este foarte supărat din cauza asta. Când mă trezesc văd că este deprimat, deși nu continuă niciodată după ce îmi pierd eu cunoștința. Nu știu nimic din ce se întâmplă după ce leșin și îmi dau seama că este o experiență traumatizantă pentru el. Din fericire, nu ne afectează relația. Nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui”, a povestit Laura Crow pentru The Sun.

Citeste si :  Ce a spus Andreea Marin despre baietelui Laviniei Pirva cu fostul ei sot, Stefan Banica Junior. La asta sigur nu te asteptai

Laura nu leșină doar atunci când e în pat cu soțul ei

În plus, nu se întâmplă ca Laura să leșine doar atunci când face amor. Acest sindrom cu care a fost diagnosticată o face să își piardă cunoștința și dacă nu se odihnește suficient, dacă râde prea mult sau dacă face exerciții intense, care îi cresc ritmul cardiac. Din această cauză, Laura ajunge să aibă peste 180 de bătăi pe minut, iar această situație o duce la leșin imediat.

Loading...