Laura Vicol, dezvăluire cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu „Este frumos, l-am îmbrăcat cu...”

Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre înmormântarea designerului, dar și despre cum a fost îmbrăcat acesta.

Laura Vicol, prietena apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a făcut o declarație emoționantă despre acesta, la două zile de când acesta și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină.

Aceasta a dezvăluit detalii emoționante despre cel cu care a fost ani de zile prietenă.

Pentru că se așteaptă ca multă lume să meargă să îl vadă la capelă, aceasta a dezvăluit că sicriul lui Răzvan va rămâne închis.

„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat emoționată Laura Vicol, care a anunțat că cei care doresc să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu o pot face la Capela Cimitirului Progresul din Capitală, acolo unde a fost depus încă de ieri.

Potrivit unor surse din anchetă, Răzvan Ciobanu ar fi suferit pe lângă traumatismul cranio-cerebral şi ruptura unor organe interne.

Citeste si :  Detaliile despre moartea lor socheaza! Legatura ciudata intre Razvan Ciobanu si Anamaria Pop

Rezultatele finale vor fi gata peste câteva săptămâni.

Legat de accidentul cumplit în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, părinții designerului au declarat că oamenii legii nu le-au spus încă nimic. „Nu știm nimic. Absolut nimic. Nici ei nu știu nimic”, a declarat tatăl lui Răzvan Ciobanu pentru Știrile Kanal D.„A fost un accident teribil. De asta rog pe toată lumea să poarte centura de siguranță. Dacă avea centura, trăia”, a precizat apropiata lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, cu lacrimi în ochi.

Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Loading...