Le-au maltratat și le-au abuzat se*ual pe fiicele lor adoptive

0
1852
Parinti Adoptivi

Doi americani au adoptat două fetițe pe care le-au tratat ca sclave. Victimele au reușit să scape și au povestit depre traumele pe care le-au trăit alături de cei care le-au adoptat.

După ce au fost maltratate și abuzate sexual timp de aproape un deceniu, două surori au reușit să scape din casa în care erau tratate ca sclave sexuale, din Florida.

Părinții adoptivi ai celor două fetițe, Mirko Ceska, în vârstă de 58 de ani, și Regina Ceska, în vârstă de 55 de ani, au ajuns pe mâna poliției.

Infernul pentru cele două fete a început când acestea avea 11 ani. Cei doi care le-au adoptat le-au maltratat și le-au abuzat încă de la început.

Potrivit WTLX, cele două fete au fost obligate să muncească ca niște sclave la fermă, au fost maltratate și nu aveau voie să intre în contact cu alte persoane. Mirko și Regina le cereau fetelor ca întotdeauna să se afișeze zâmbitoare în public pentru că altfel erau bătute.

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

„Le-au instruit ca întdeuna să pară fericite. Au mărturisit că dacă nu zâmbeau erau pedepsite în cel mai crunt mod: erau insultate, nu li se mai dădea de mâncare și erau lovite cu o bară de metal”, a explicat un reprezentant al poliției locale.

Cele două victime au povestit și că Mirko Ceska le obliga să întrețină relații sexuale cu el.

Foto: Facebook / @wakullasheriffsoffice