Ligi de la Puterea dragostei, imagini scandaloase! Fosta concurentă, aproape goală în brațele unui artist

0
885
75561469 175086800309834 745171959658053632 N 1

Ligi a fost protagonista unui videoclip.

Încă de când a intrat în casa Puterea dragostei, Ligi a fost una dintre cele mai controversate concurente și nu o singură dată a avut parte de discuții acide cu colegii săi de competiție.

Ieșită din casa Puterea dragostie, Ligi a reușit să șocheze din nou pe toată lumea cu aparițiile sale. Ultima dintre ele o are ca protagonistă într-un videoclip.Îmbrăcată extrem de sumar, Ligi s-a lăsat fotografiată și filmată în cele mai sexy ipostaze.

„Tot cu centura de siguranță?”, s-au întrebat mirați fanii emisiunii.

Ligi de la Puterea dragostei, desființată pentru o fotografie: „Îmi este frică la noapte”

Încă de când a ieșit din casa Puterea dragostei, Ligi a decis să continue să comunice cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Însă fosta concurentă nu a reușit decât să îi îndârjească și mai tare pe fanii emisiunii.

Fosta concurentă, care a fost la un pas de a forma un cuplu cu Andy, a postat zilele trecute o imagine pentru care a primit numeroase mesaje negative. Îmrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și o geacă, fanii săi nu s-au uitat la imaginea în ansamblu, ci la un detaliu al corpului său, picioarele.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"

Deși are un corp armonios după ore întregi petrecute la sală, fanii lui Ligi au fost nemiloși și s-au luat de aspectul său fizic, mai ales că a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Iar ultima sa fotografie nu a scăpat de comentarii răutăcioase:

„Sfat, mai lasă de la tine… Nu-ți recomand să vorbești cu orice prost,dar nu căuta bărbatul perfect..Nu există, așa cum nici femeia perfectă sau cea mai frumoasă, nu există… / „Ligia ” cu fața iti este rusine? / Este foarte interesant faptul că aproape toate persoanele care ți-au dat hate,nu știu să scrie!Și restul sunt prea invidioși…😂😂😂Nu lăsa pe nimeni și nimic să te doboare.Ești o drăguță și o fată cu mult bun simț cea ce unii care se cred perfecți și comentează,nu au!🤗😘😘😘/ Sa nu te intorci ..te rogg🙈🙈😁😁😁 / Îmi este frica la noapte sa nu visez urat daca ii vat fata / Cam cât de tare te-ai încordat la picioare ca sa nu se vadă paranteza pe care o ai?🤣🤣”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Citeste si :  Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid mall-urile