Ligi a fost protagonista unui videoclip.

Încă de când a intrat în casa Puterea dragostei, Ligi a fost una dintre cele mai controversate concurente și nu o singură dată a avut parte de discuții acide cu colegii săi de competiție.

Ieșită din casa Puterea dragostie, Ligi a reușit să șocheze din nou pe toată lumea cu aparițiile sale. Ultima dintre ele o are ca protagonistă într-un videoclip.Îmbrăcată extrem de sumar, Ligi s-a lăsat fotografiată și filmată în cele mai sexy ipostaze.

„Tot cu centura de siguranță?”, s-au întrebat mirați fanii emisiunii.

Ligi de la Puterea dragostei, desființată pentru o fotografie: „Îmi este frică la noapte”

Încă de când a ieșit din casa Puterea dragostei, Ligi a decis să continue să comunice cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Însă fosta concurentă nu a reușit decât să îi îndârjească și mai tare pe fanii emisiunii.

Fosta concurentă, care a fost la un pas de a forma un cuplu cu Andy, a postat zilele trecute o imagine pentru care a primit numeroase mesaje negative. Îmrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și o geacă, fanii săi nu s-au uitat la imaginea în ansamblu, ci la un detaliu al corpului său, picioarele.

Citeste si :  Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina?! Ce a publicat pe Instagram

Deși are un corp armonios după ore întregi petrecute la sală, fanii lui Ligi au fost nemiloși și s-au luat de aspectul său fizic, mai ales că a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Iar ultima sa fotografie nu a scăpat de comentarii răutăcioase:

„Sfat, mai lasă de la tine… Nu-ți recomand să vorbești cu orice prost,dar nu căuta bărbatul perfect..Nu există, așa cum nici femeia perfectă sau cea mai frumoasă, nu există… / „Ligia ” cu fața iti este rusine? / Este foarte interesant faptul că aproape toate persoanele care ți-au dat hate,nu știu să scrie!Și restul sunt prea invidioși…😂😂😂Nu lăsa pe nimeni și nimic să te doboare.Ești o drăguță și o fată cu mult bun simț cea ce unii care se cred perfecți și comentează,nu au!🤗😘😘😘/ Sa nu te intorci ..te rogg🙈🙈😁😁😁 / Îmi este frica la noapte sa nu visez urat daca ii vat fata / Cam cât de tare te-ai încordat la picioare ca sa nu se vadă paranteza pe care o ai?🤣🤣”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Citeste si :  Bianca a CHELIT? Cum arata parul ei in realitate! Imaginea SOCANTA care i-a ingrozit pe fani!
Loading...