Livian Si Bianca Au Stabilit Data Nuntii Tu Sotul Meu Eu Sotia Ta
Livian si Bianca au stabilit data NUNTII ''Tu, sotul meu, eu sotia ta...''

Imediat dupa ce s-am pozat cu burtica de gravida, Bianca a postat o imagine care ii bucura foarte mult pe fanii ”Puterea dragostei”.

Cei doi sunt mai indragostiti ca oricand si au planuri mari. Cei doi isi doresc sa se casatoreasca si sa aiba cat mai multi copii impreuna. Dupa ce, ieri, Bianca a postat o imagine cu burtica crescuta, acum pare ca cei doi s-au logodit si se pregatesc pentru a-si trai viata unul langa celalalt.

”Peste ani, noi doi o sa fim undeva departe si o sa am cui sa zic: ”Ma bucur ca nu ai renuntat”, tinandu-ne de mana tu sotul meu, eu sotia ta”, este textul postat de Bianca.

Livian si Bianca au facut anuntul care i-a uimit pe fani:

Cei doi si-au anuntat fanii ca vor sa paraseasca casa ”Puterea dragostei” si anuntul este cat se poate de serios.

”Ni s-a dat oportunitatea sa parasim casa ”Puterea dragostei” fara sa ne afecteze clauzele contractuale, fara sa avem nicio piedica in instanta.Tot ce trebuie sa facem este maine sa ne scriem pe o tabla si sa ne luam ”la revedere”. Din punctul meu de vedere, ”la revedere” o sa imi iau cu ambele maini si cu un pic de durere in suflet, fiindca aici mi-am gasit fericirea si iubirea si dragostea. Nu te fac sa plangi, pur si simplu zic ce am gasit aici (..) Si cum intrebarea cea mare e la tine”, a spus Livian.

Citeste si :  Are sau nu IUBIT? Andreea Oprica a spus tot adevarul: ''Relatia noastra merge...''

”Nici eu nu sunt suta la suta convinsa. Eu sunt 50 – 50. 50% vreau s aplec pentru ca imi e doar de casa, vreau sa petrec cat mai mult timp cu tine, pentru ca nu vreau sa mai existe reguli”, a spus Bianca.

Se pare ca Bianca este cea care trebuie sa ia decizia finala, deoarece pare ca Livian este deja hotarat.

Loading...