Livian I Bianca Se Despart El A Dansat Cu Roxana Ea A Dansat Cu Iancu Ce Se Nt Mpl Ntre Ei

Livian și Bianca au fost aproape de despărțire, iar ultimele evenimente din relația lor par să ne spună că ar exista din nou tensiuni între ei.

Bianca a dansat cu Iancu, pe care îl plăcea de mai demult, dovadă și o poză în care acesta o ținea în brațe.De cealaltă parte, Livian a dansat cu fosta iubită a lui Iancu, Roxana, o fată care a avut mai multe relații la „Puterea dragostei” și care se iubește acum cu Turcu. Pe Turcu l-a și cerut, de altfel, înapoi în emisiune.

Bianca și Livian s-au tot certat!

De-a lungul timpului, Bianca și Livian s-au tot certat și au fost chiar la un pas să se despartă. Cei doi s-au contrat din cauza geloziei și a faptului că Bianca dorea să meargă acasă, în timp ce Livian încerca să o convingă să rămână împreună în emisiune. Iată o discuție tensionată între cei doi:

Livian: Fii un pic mai explicită. Unde vrei să bați, că nu înțeleg? Că din ceea ce spui tu reiese că eu prefer să stau aici decât să… Adică pun competiția pe primul loc, în loc să te pun pe tine

Bianca: Eu am spus altceva, am spus dacă te-ai gândit la chestia asta atunci când te-ai combinat cu mine. Adică atunci când iei decizii în locul meu

Livian: Care a fost decizia luată?

Bianca: Să rămânem aici

Livian: Acuma, când am zis?

Bianca: Da

Livian: Stai un pic, că eu cred că tu nu înțelegi. Vorbesc cu tine, Bianca, nu sta pe telefon

Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”, la un pas să se despartă! 

Livian și Bianca de la „Puterea dragostei” au fost la un pas să se despartă cu puțin timp în urmă. Totul a plecat de la faptul că Bianca e nesigură pe relație, Livian spunându-i că își dorește ceva serios și că vrea ca ei să se mute împreună. În timp ce el are planuri pentru ei doi, Bianca și-ar pune problema unor jocuri între ei, ceea ce nu este cazul, din punctul de vedere al lui Livian.

„Dragoste, nu suntem la vârsta de 15, 18, chiar 20 de ani. Chiar dacă tu ești la 20 de ani. Noi ne gândim acum la o relație matură. Nu trebuie cu indiferență, să o fac să vină după mine, să o bag la pat. Că ea se gândește că numai așa poate să-mi câștige mie atenția, dacă cade cu mine la pat. Nu suntem în stadiul ăla. Și am vorbit acum din punctul de vedere al unui băiat.

Tratează relația pe care o avem ca atare, ne gândim la familie când ne gândim la noi doi. Ieșim afară, stăm împreună, ne mutăm împreună, bani la comun, probleme la comun. Nu jocuri între noi.

Când am avut ocazia să-ți fac flori sau să-ți fac flori din șervețele, ți-am făcut flori din șervețele. Eu m-am gândit poate se satură de mine? Ți-am făcut în continuare. Păi și-atunci?”, i-a spus Livian Biancăi.