Lora

Lora și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat un mesaj în care a dezvăluit că trece printr-o suferință, lăsând să se înțeleagă că are legătură cu familia ei.

Frumoasa cântăreață trece prin cele mai grele momente din viața sa. Cel mai probabil, din cauza unor probleme de sănătate din familie, artista a decis să stea deoparte pentru un timp de mediul online pentru a se concentra pe cei de acasă. Mai mult, conturile sale de socializare vor fi preluate de casa de discuri de care aparține.

“Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea. Mulțumesc”, este anunțul făcut de artista pe Instagram.

Admiratorii săi au reacționat prompt, cu zeci de masaje: ”Hey ….. nu esți singură. Ne ai pe noi fanii tăi . Conturi de fp pentru tine sunt a te sustine şi pentru a ne spune supararea si fericirea ta . Lorişori te iubesc Lora . Sper sa fii bine” / ”Cu gândul, inima și sufletul acolo❤️” / ”Toate gândurile bune spre voi!”, au scris fanii. Lora a primit mesaje de încurajare și de la vedete precum Delia, Adda, sau Ioana Ignat.

Tatăl ei a murit în urmă cu câțiva ani, iar mama ei a fost bolnavă de cancer

Lora nu a vrut să dea însă mai multe amănunte despre decizia subită de a dispărea din mediul online. Deși este o femeie puternică și zâmbitoare, Lora a avut parte de multe momente care i-au marcat existența.

Tatăl său a murit în urmă cu mai mulți ani, iar mama s-a luptat cu ceva timp în urmă cu o boală grea: cancerul. De asemenea, mama artistei a suferit mai multe intervenții grele, însă artista i-a fost alături de fiecare dată.

Lora și mama ei, doamna Mihaela
Loading...