Lorelai Moșneguțu, tristă din cauza unei prietene căreia i-a murit mama. Ce mesaj de condoleanțe i-a transmis

0
1114
Lorelai Mosnegutu1

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat concursul Românii au talent în 2017, este alături de o prietenă bună, care și-a pierdut mama.

Anul trecut, Lorelai Moșneguțu impresiona pe toată lumea cu talentul ei și devenea câștigătoarea emisiunii Românii au talent, de la Pro TV. Lorelai Moșneguțu, care și-a cumpărat un apartament din banii obținuți la emisiunea respectivă, este o adolescentă extrem de sensibilă și foarte apropiată de cei din jurul ei.

Zilele acestea, una dintre prietenele lui Lorelai a trecut prin momente cumplite după ce și-a pierdut mama.

Câștigătoarea de la Românii au talent a fost marcată de drama prin care trece amica ei, cu care a și petrecut o vacanță la mare, și i-a transmis un mesaj de condoleanțe și de încurajare.

„Iubită Sandra, sunt alături de tine în greaua suferință de a o pierde pe minunata doamnă Ruxy, pe care nu pot să o concep ca un lucru firesc atâta vreme cât vara trecută eram cei mai fericiți, distrându-ne în vacanța la mare.

Dar fii convinsă că din îngerul de pe Pământ care te iubea necondiționat, mama ta este acum îngerul din Cer care îți veghează pașii de acolo de Sus cu și mai multă dăruire.
Sincere condoleanțe ție și tatălui tău! ??”, a transmis Lorelai Moșneguțu.