Lucian Becali o desfiinteaza pe Meghan Markle. „Daca dupa ce te-au tavalit jumatate dintre actorasii de mana a doua de la Hollywood…” Omul de afaceri o ataca virulent pe Ducesa de Sussex. EXCLUSIV

0
1335
Harry Si Meghan Markle

Lucian Becali a atacat-o dur pe frumoasa Meghan Markle. Afaceristul se numara printre putinii romani care nu au avut cuvinte de lauda la adresa Ducesei de Sussex.

Nunta regala dintre Printul Harry si fosta actrita Meghan Markle a tinut in fata televizoarelor sute de milioane de oameni care si-au adus aminte de basmele citite in copilarie.

Duci, ducese, printi, printese, bijuterii de o valoare inestimabila, un castel superb si impunator, o rochie de mireasa divina cu o trena de sapte centimetri si dovada ca celebra casa regala a Marii Britanii si-a schimbat principiile, rigorile si accepta membri pe care in urma 50 de ani poate ca Regina Elisabeta i-ar fi respins cu toata puterea ei legendara…Asa ar putea fi descris, in cateva cuvinte, evenimentul fastuos din sanul Casei de Windsor.

Meghan Markle, divortata, americanca, actrita de seriale, mai in varsta decat Harry cu trei ani, si provenita dintr-o familie dezbinata este acum Ducesa de Sussex.

Calitatea ei umana, simplitatea, modestia, inteligenta si dorinta de a face bine au contat mai mult decat nationalitatea si statutul social. Cum spuneam, exact ca in povesti.

Ei bine, daca majoritatea compatriotilor nostri o privesc admirativ pe fosta actrita, nu este si cazul nepotului preferat al lui Gigi Becali, Lucian, un tanar om de afaceri care are un stil acid de a-si exprima opinia. In ultima lui diatriba, cea legata de nunta anului, milionarul a desfiintat-o pe proaspata sotie a Printului Harry.

„Daca dupa ce te-au tavalit jumatate dintre actorasii de mana a doua de la Hollywood, ai 36 de ani, esti divortata, provii dintr-o familie dezorganizata, cu o mama de culoare si tata care are probleme cu alcoolul, ajungi in familia regala a Angliei, ducesa de Sussex a casei de Winsor atunci si golancele noastre tavalite de juma’ de Bucuresti si Dubai mai au o sansa! Sanse egale pentru Romania”, a scris Lucian Becali pe contul lui de facebook.