Lucra ca ospatarita intr-un local si de multe ori clientii si-au batut joc de ea din cauza ca era neagra. Credea ca va fi iar batjocorita, dar cand s-a dus sa ridice nota de plata de la o masa a inceput sa planga! Ce a descoperit in bon

0
1404
Media 148584978719340700

Tanara din imaginea alaturata a avut parte de o surpriza extrem de placuta la locul de munca, pe care a tinut sa o impartaseasca si prietenilor ei de pe Facebook.

Pe numele ei Harris, fata lucreaza de un an si jumatate ca ospatar intr-un local. Face acest lucru ca al doilea job, in incercarea de a strange niste bani in plus pentru a-si lua un apartament.

Nu de putine ori tanara de culoare s-a confruntat cu remarci jignitoare din partea clientilor pe care i-a servit. A trecut de fiecare data peste, insa in sufletul ei cuvintele urate au lasat o urma.

Se astepta ca acelasi lucru sa se intample in momentul in care doi barbati, sustinatori ai lui Donald Trump, au intrat in local. Spre surprinderea ei acestia au fost foarte respectuosi.

Marea surpriza a venit la final, dupa ce tanara s-a dus sa ridice nota de plata. A avut un soc in momentul in care a vazut ca barbatii i-au lasat un bacsis urias, de 450 de dolari.

Citeste si :  S-a dus la control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas blocat! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo! Cand si-a dat seama ce a facut, pacienta a intrat in pamant de rusine

Pe langa asta, ei i-au scris pe bon un mesaj emotionant: „Poate ca venim din culturi diferite si nu suntem de acord pe anumite subiecte. Dar daca toata lumea ar zambi atat de frumos precum o faci tu, tara noastra ar fi mai unita! Nu am tine cont de rase sau de sex. Am fi doar americani. Dumnezeu sa te binecuvanteze”.