Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmărit de la fața locului ancheta haotică a autorităților în cutremurătorul caz al disparițiilor fetelor din Caracal.

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmărit de la fața locului ancheta haotică a autorităților în cutremurătorul caz al disparițiilor fetelor din Caracal. Încă de la demararea anchetei, Lazarus a observat gafele autorităților, care s-au făcut de râs, scandalizând opinia publică prin modul defectuos de abordare a cazului. În acest context, Lazarus a publicat recent un punct de vedere pertinent, în care explică ce curs ar trebui să urmeze ancheta în cazul criminalului Gheorghe Dincă. 

”Știți ceva?

1. Eu nu cred ca DIICOT Craiova nu a știut sau nu a putut, in trei luni de zile, sa afle a cui e mașina care o răpise pe Luiza! Pentru ca mașina aia NU poate fi confundata! Este un combi, la care, dacă te uiți, iti dai seama ca e un Renault, iar jantele mașinii sunt aproape unice! Aceasta mașina o puteam identifica in câteva ore! Nu o data, prin sursele mele din politie, in diverse cazuri, dădeam datele și aflam cui aparținea câte o mașina! Deci e imposibil ca atunci când un procuror cere identificarea unei masini, acest fapt sa nu se întâmple! Întrebarea este: procurorul chiar a vrut sa afle cui aparținea mașina? 

Citeste si :  Raportul oficial al mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt creatorul de moda. Dezvaluiri cutremuratoare, tinute in secret sapte luni de zile

2. Telefoanele care au apărut in ancheta au arătat clar ca Dincă fusese indicat, ca cel care operase mai multe apeluri, inclusiv cel dat bunicului Luizei! Culmea este ca niciodată Dincă nu a fost audiat! In condițiile in care el de fapt trebuia arestat imediat! Oare de ce nu s-a întâmplat nimic? Concluzia logica ar fi ca acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare! Ei se fac ca muncesc nu de doua săptămâni, ci de patru luni! Nu uitati!”, a notat jurnalistul Luis Lazarus.

Văd ca de câteva zile televiziunile principale s-au blocat in chestiuni, privind faptul ca Gheorghe Dincă are televizor, mănâncă bine, vrea apa rece, tricouri curate sau ciorba de burta! Serios? Bai terminati cu tâmpeniile! Cu informațiile astea voi uitati despre ce este vorba in caz! Aloooo! Deșteptarea!Asa cevaaaa…Pai asta ne interesează pe noi? Sau ne interesează ce pun ăștia la cale? Cum NU audiază pe cine trebuie, cum NU configurează anturajul odiosului, cum trece timpul și se amâna consecvent lucruri importante, care ar trebui făcute, cum încearcă ei sa ascundă mereu câte ceva, folosindu-se de privilegiul secret al anchetei! Offff! Renunțați la fumigene și ocupati-va de lucruri serioase!”, a răbufnit cunoscutul jurnalist Luis Lazarus.

Citeste si :  Alexandru Cumpănașu a văzut-o pe Alexandra: „Era pe un pod” Continuarea e incredibilă
Loading...