Alexandra Luiza

Noi detalii suprinzătoare în cazul Caracal. O femeie din Italia a declarat că a văzut-o pe Luiza Melencu, iar o alta susține că fetele sunt în viață.

Informații sunt luate în considerare de anchetatori, însă misterul nu au fost confirmate.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles”, a declarat o femeie, conform informațiilor furnizate de a1.ro.

La începutul lunii septembrie, o româncă, patroana unui bar din Italia, a declarat că Luiza Melencu ar fi mers la ea și i-a cerut ajutorul.

„Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me!”, a declarat românca respectivă.

Citeste si :  Declaraţie bombă în dosarul Caracal: Fane Risipiţeanu s-a întors la casa lui Dincă după a ce a violat-o pe Luiza. Ce a găsit
Loading...