Magda Vasiliu
Magda Vasiliu

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a comentat, într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare, aparițiile lui Meghan Markle, soția prințului Harry al Marii Britanii.

Magda Vasiliu a apreciat stilul vestimentar al lui Meghan Markle și simplitatea acesteia.

„Tot văd în fiecare zi știri despre ducii de Sussex… Meghan și Harry… Mă uit la Meghan Markle și nu mă pot abține în a-i admira ținutele, coafura, machiajul, manichiura…

Este de o simplitate absolută… foarte probabil, bine studiată. Dar, studiată sau nu, sugerată sau nu, simplitatea asta e absolut perfectă. Ea în sine, Meghan Markle, nu este o frumusețe clasică.

După unii, nu e suficient de înaltă… alții spun că n-are talie, că picioarele sunt prea subțiri, că poartă mereu pantofi cu un număr mai mare, ca să se simtă confortabil, alții fac aluzii la nuanța pielii… Dar, nu ai cum să nu o placi. Este de o eleganță extraordinară…”, a scris foste prezentatoare a știrilor de la Prima TV.

Vedeta este de părere că femeile ar trebui să mizeze pe simplitate și să nu se mai fardeze excesiv și să nu mai recurgă la tot felul de artificii.

„Ok, noi, astea de rând, nu ne-am permite ținutele unei ducese… E firesc. Dar nici nu ne obligă nimeni să fim sorcove, să ne machiem că paparudele, să avem unghii false, gene false, să ne desenăm sprâncenele și să ne punem extensii.

Tuturor ne plac femeile de acum 50-60 de ani…Toți spunem că erau frumoase… Era vremea în care nu existau ținutele sport, pantofii sport, colanții, mușamaua și platformele.

D-aia femeile erau frumoase….Erau simple, luminoase, feminine și elegante. Simplitate. Asta ar trebui să fie așa zisul „must have” în materie de feminitate, modă, machiaj etc….Așa cred eu”, a încheiat Magda Vasiliu.

Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle

FOTO: Facebook; Hepta

Loading...