Crima de la statia de metrou Dristor a revoltata o tara intreaga. Pe langa cele doua victime, una care a reusit sa scape, si ce-a de-a doua care si-a pierdut viata, s-au inregistrat si alte persoane care au avut de suferit din cauza asemanarii cu Magdalena Serban, criminala de la metrou.

O doamna din Alexandria, al carei nume este exact cu cel al criminalei Magdalena Serban, dar si care seamana fizic destul de mult cu ea, s-a trezit asaltata de comentariile oamenilor. Acestia au confundat-o cu adevarata faptasa a crimei odioase de la metrou.

„Pe fondul scandalului generat in Parlamentul României de aleşii noştri pe legile Justiţiei şi a funeraliilor Regelui Mihai, crima de la metroul bucureştean a furnizat zilele acestea un subiect comentat de mulţi dintre conaţionali. Personal nu aş fi acordat foarte multă atenţie acestei tragice întâmplări, este treaba autorităţilor, analiştilor, psihologilor şi psihiatrilor să analizeze sistematic speţa. Însă, coincidenţa numelui meu cu cel al nefericitei de la metrou, mi-a adus suficiente injurii care m-au determinat să reacţionez.Poate că e firesc ,,să se ridice ţara” in asemenea situaţii, dar e nefiresc să devin ţinta unei gloate împinsă de ură şi însetată de sânge nevinovat.

Citeste si :  Incredibil! Procurorul suspendat după crima de la Caracal are o avere colosală! Cristian Popescu are 6 terenuri, două case şi două maşini!

Persoane cu nume reale sau sub false identităţi, împinse doar de insticte primare, s-au grăbit să transmită pe adresa mea mesaje neprietenoase, fără o minimă documentare. Dincolo de injurii şi abjecţii, nu doresc vreo răzbunare, dimpotrivă, reţin doar mâhnirea faţă de detractorii mei. Este o realitate tristă faptul că pentru mulţi români noţiunile de bun simţ, omenie, educaţie nu au nicio semnificaţie.
Trăim o criză morală fără precedent, trăim vremuri în care românii sunt contra altor români, irosindu-şi energia în mesaje şi atitudini încărcate de ură. Nu aştept nici măcar scuze de la cei care au cutezat să lovească nemeritat .De departe , cel mai trist pentru mine este faptul că foarte mulţi tineri sunt lipsiţi de repere. În acest context, vă întreb : Cu cine, cum şi când putem redobândi demnitatea poporului român ?”, a scris ea pe Facebook.

Loading...