Ion Iriac Vdtonline
Magnatul Ion Țiriac

Magnatul Ion Țiriac face un anunț dramatic. Avem parte de o situație fără ieșire. Sportul românesc este în moarte clinică, spune fostul mare sportiv, convins că viitorul sună extrem de rău pentru România.

Ion Țiriac, fost președinte al Comitetului Olimpic, a fost invitat la evenimentul „UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI”. În cadrul evenimentului, afaceristul a vorbit despre starea sportului românesc și despre ceea ce trebuit făcut astfel încât să se evite colapsul în industria sportivă.

Potrivit lui Țiriac, România are nevoie în primul rând de un front comun între politicieni. În ceea ce privește medaliile pe care acesta le-a câștigat la Sidney, Țiriac susține că nu are niciun merit și că totul se datorează moștenirii ceaușiste.

”Atâta timp cât nu facem un front comun, și fie că sunt liberali, fie socialiști, nu ajungem niciunde. Noi ne ducem din groapă în groapă. Sportul, în România, a dispărut. Vorbiți de medaliile de la Sidney? N-am niciun merit. Era meritul moștenirii pe care am avut-o din epoca ceaușistă” a spus Țiriac.

Citeste si :  O mașină electrică l-a FASCINAT pe Ion Țiriac! Pune banii jos: „Are superautonomie” + Arată ULUITOR și e făcută în Europa!

Pe de altă parte, Țiriac a precizat că România duce lipsă de sportivi, de tehnicieni și că statul trebuie să înceapă să facă ceva în privința asta. Acesta a mai spus și că societatea actuală este una în care cultura mișcării, a sportului sau a educației fizice complexe, lipsesc cu desăvârșire.

Loading...