Mai ceva ca-n telenovele! Andreea Bălan, propunere incredibilă din partea lui George Burcea, la despărțire: ”Nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat ușa”

0
485

Deși s-au despărțit în urmă cu trei luni, Andreea Bălan și George Burcea nu au îngropat securea războiului. În plus, pe măsură ce timpul trece, ies la iveală amănunte incredibile despre conflictul dintre cei doi și evenimentele care au avut loc în spatele ușilor închise.

Surse din anturajul fostului cuplu susțin că Burcea i-a făcut artistei o propunere halucinantă înainte de separarea oficială.

Sunt deja trei luni de la despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea, însă, paradoxal, în loc ca disensiunile dintre cei doi să scadă în intensitate, cresc. Nici timpul, nici izbucnirea pandemiei de coronavirus, nici sărbătorile pascale nu au domolit focul conflictului, alimentat la nesfârșit de noi acțiuni ale fostului cuplu.

George Burcea, propunere neașteptată pentru Andreea Bălan

Mai ceva ca-n telenovele! Andreea Bălan, propunere incredibilă din partea lui George Burcea, la despărțire: ”Nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat ușa”

După ce zilele trecute Andreea Bălan și George Burcea s-au contrazis în văzul tuturor, pe rețelele de socializare, surse din anturajul celor doi vin acum cu noi informații, cum numai în filmele hollywoodiene mai vezi. Conform WOWbiz, George Burcea i-ar fi făcut Andreei o propunere neașteptată atunci când aceasta a dat de înțeles că vrea să pună punct mariajului.

În momentul în care lucrurile au început să se înrăutățească între ei și artista a adus în discuție separarea oficială, actorul a fost ferm pe poziție. Mai mult, a venit și cu o propunere, și anume, de a sta căsătoriți doar de ochii lumii, în aceeași casă, dar fără a avea o legătură de alt gen, și să se comporte ca doi străini.

Concret, ei să fie separați, dar să nu spună nimănui nimic, din contră, să pozeze în famlilia frumoasă. Cum era de așteptat, Andreea nici nu a vrut să audă de asemenea ‘ofertă’, nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat bărbatului ușa. A vrut să fie demnă și corectă până la capăt, indiderent de consecințe‘, au declarat pentru WOWbiz.ro surse din anturajul fostului cuplu.