Maia Morgenstern a luat la „roast” jurații iUmor VIDEO

0
589
Maia Morgenstein

Maia Morgenstern a urcat pe scena iUmor unde i-a luat la „roast” pe cei trei jurați ai acestui show: Cheloo, Delia și Mihai Bendeac.

Să fii luat la mișto de dna Maia este tot un fel de laudatio”, a spus Dan Badea, coprezentator al emisiunii.

Îndrăgita actriță și-a început momentul cu Cheloo, pe care nu l-a menajat deloc.

Domnule Cheloo, nu trebuie să vă supărați, eu sunt fana dumneavoastră declarată încă de pe vremea când aveați succes. Chiar voiam, dacă îmi permiteți un sfat, să vi-l dau, dacă mergeți cu treabă la ANAF să aveți mare grijă că e posibil să vă ceară un cui. De unde cui pe cui se scoate”, a spus Maia Morgenstern.

Mă uit la voi și mi se face pielea de găină, ca a Deliei. Glumesc. Ador muzica dumneavoastră, Delia. O muzică foarte fresh din anii 90. Eu nu eram născută pe atunci”, a glumit actrița.

Și cum Mihai Bendeac îi este coleg de breaslă, acesta a fost cel mai „lovit” de roastul Maiei Morgenstein.

Da, știu că ar trebui să spun despre fiecare câte ceva, însă despre domnul Bendeac nu prea știu ce glume să fac pentru că eu mă pricep doar la actori. Și mă pricep bine, baby. Dumneavoastră, domnule Bendeac, semănați foarte bine cu Bruce Willis – perioada în care nu a lucrat. Tot așa, și el avea, barbă, cearcăne și avea senzația că e talentat”, s-a adresat ea lui Bendeac.