Screenshot 02015400 Crop 1570616114

Mama Alexandrei măceșanu, împreună cu Alexandru Cumpănașu, îi acuză pe polișiti că nu l-au audiat pe șoferul mașinii care dădea târcoale pe lâgnă casa lor, chiar în a doua zi de la dispariția fetei.

A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a băgat pe pod la vecinu’, uitându-se insistent spre casa noastră, să vadă ce se întâmplă, care e mişcarea. După care a demarat, uitându-se insistent spre curtea noastră.

Daca masina aceea nu parca pe pod şi nu întorcea aici, nu mai aveam speranţe că Alexandra este în viaţă. Eu cred că a venit aici să vadă care a mişcarea, să vadă vadă dacă noi am declarat-o deja dispărută la poliţie.

Culmea e că după ce a venit maşina respectivă de a întors, cred că la jumătate de oră a sunat şi Dincă să spună că pleacă la mare şi în Anglia cu fata mea, să faca bani”, a spus mama Alexandrei Măceşanu.

Femeia își dorește să știe cine este acel bărbat deși a fost sfătuită de polițiști să o lase „mai moale” cu mașina respectivă.

Asta se întâmpla, practic, a doua zi după ce Alexandra a dispărut. Când a sunat Dincă, la 10 de dimineaţă, nemernicul ăsta, a venit acest individ în recunoaştere, să vadă ce se întâmplă cu familia. Iar poliţiştii spuneau să nu-l deranjeze p’ăsta cu maşina că o fi în concediu”, a spus Alexandru Măceşanu.

Loading...