Într-o postare, mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin.

E clar că mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Aceasta din urmă a postat câteva rânduri la o reclamă pe care a făcut-o unui produs. 

“Îmi place sentimentul de curăţenie, de prospeţime, să simt lumina pe chip, dar şi în mine. Mă ghidez după acelaşi principiu mereu: să am grija şi de interiorul meu, o cale sigură de a vedea rezultatele şi în exterior. Folosesc o băutură despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimulează secreţia de collagen de tipul I şi are o rată de absorbţie foarte mare. Astfel îmi menţin strălucirea părului, elasticitatea şi luminozitatea tenului, ajută la reducerea fragilităţii unghiilor şi la atenuarea ridurilor. Tot ce e mai bun pentru voi!”, a scris Andreea Marin.

Mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin: „Numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută!” 

Pe lângă sute de mesaje de apreciere, Andreea Marin a primit unul agresiv, semnat de Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, care este profesoară de limba română. 

Citeste si  Horoscop 10 martie 2019. Capricornii fac bani cu sacii și redresează bugetul

“Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați! Cel puțin, de numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută!”, a scris Mariana Badea, care s-a referit la viaţa sentimentală bogată a „Zânei surprizelor”, care a bifat numai puţin de trei căsnicii eşuate, dar şi alte multe relaţii terminate prost.

Mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Vedeta a fost măritată de trei ori

Nu mai e un secret că mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Vedeta a fost măritată cu Cristian Gheorghiţă, între 1995 şi 1998, cu Ştefan Bănică Jr, între 2006 şi 2013, şi cu Tuncay Ozturk, între 2013 şi 2018.

Andreea Marin nu a rămas prea mult singură după divorţul de medicul turc, ea implicându-se într-o relaţie sentimentală cu Ionuţ Brîncoveanu, fost consul la Ambasada României din Libia.

Loading...