72387522 2489778771076723 7967218768495509504 O

Avem imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta Puterea Dragostei. Cum arata in urma cu cativa ani si cine e Manuela Oprisiu

Bomba sexy! Manuela Oprisiu nici bine nu a intrat in casa dragostei ca a si atras atentia! Atat fetele, dar mai ales baietii de la „Puterea dragostei” si-au aratat interesul pentru noua venita, care, se pare ca nu e doar o fata frumoasa in cautarea sufletului pereche.

Manuela Puterea Dragostei – Bomba sexy! Cum arata Manuela in urma cu cativa ani

Frumoasa bruneta nu a fost mereu bruneta! Dimpotriva, se pare ca Manuela are culoarea naturala a parului destul de deschisa la culoare. Nici prezenta in fata camerelor de filmat nu e o noutate pentru focoasa ardeleanca! Tanara e un model profesionist si are ani de zile de cand a invatat cum sa defileze pe un podium, in fata privitorilor.

Manuela Oprisiu are un trecut ca si model, e obisnuita cu sesiunile foto si cu camerele de filmat. Tanara este o adevarata bomba sexy acum, insa nu mereu a aratat asa! Manuela a fost candva blonda, iar numarul podiumurilor de prezentare pe care a defilat e prea mare ca sa mai fie mentionat. Manuela e prietena cu Plusica si a venit plina de incredere la Puterea Dragostei.

Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

De la blonda, la roscata si apoi la bruneta, Manuela nu si-a schimbat doar culoarea parului de-a lungul anilor, ci si-a facut si mici imbunatatiri estetice. Totul ca sa fie mai atragatoare!

Manuela a intrat în casa „Puterea dragostei„. None a privit-o îndelung pe aceasta atunci când a intrat în casă, iar Mocanu a recunoscut că o cunoaște.

Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

„Nu știți? A fost gagica lui Bobicioiu. A fost cu Bobicioiu”, a spus Mocanu. Manuela a dezvăluit că ea și Bogdan Mocanu se cunosc. „Printr-o prietenă”, a spus ea. 

None a întrebat-o câți ani are și dacă a trimis-o Bobicioiu în emisiune, spre amuzamentul băieților. „Sunt ardeleancă, sunt din Alba. Am 25 de ani. Sunt Vărsător. Nu sunt chiar din Alba-Iulia, din Sebeș. Nu m-am mai uitat de când ai reintrat tu (n.r.- None)”, le-a spus Manuela băieților.

„Pari o fată foarte drăguță. Prima impresie, că nu e fițoasă deloc. Prima impresie, belea. Ei mă știu, că spun în față, n-am menajamente”, a spus Fizz.

L-a întrebat pe Baxter dacă are iubită și s-a apropiat de None

Mai în glumă, mai în serios, Manuela l-a întrebat pe Baxter dacă are iubită.

„Ai iubită, Baxter?”, l-a chestionat, direct, Manuela pe Baxter. „Are iubită, dar iubita lui nu e geloasă”, au glumit băieții.

Ulterior, None s-a apropiat de ea și a studiat în ce măsură s-ar potrivit ca înălțime. „Ce bine vă stă împreună”, au remarcat băieții.

Loading...