Mara Bănică este distrusă de moartea lui Marcel Toader. Vestea a picat ca un trăsnet, iar jurnalista nu-și mai revine din șoc.

Marcel Toader a murit la vârsta de doar 56 de ani, după ce a suferit un infarct. În ciuda medicilor de la SMURD care au efectuat manevre de resuscitare timp de mai bine de 56 de minute, afaceristul nu a putut fi readus la viață și a fost pronunțat decesul.

În urma lui Marcel Toader a rămas mama lui, în vârstă de 80 de ani, fiul lui, care este încă la facultate, și zeci de prieteni și apropiați cărora nu le vine să creadă că nu-și vor mai petrece timp alături de el.

Printre cei șocați de moartea lui Marcel Toader se află și Mara Bănică. Și ea era prietenă bună cu fostul soț al Gabrielei Cristea și a publicat pe pagina ei două mesaje în care și-a exprimat durerea și regretul.

“Marcele, sper sa fie o gluma proasta. La spritz, asa. Sa fi ras de noi toti. Tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi??? Vreau sa cred ca nu e nimic adevarat si ca ti ai pus cel mai bun prieten sa rada de mine la telefon!!!“, este primul mesaj postat de jurnalistă.

Mara Bănică despre Marcel Toader: „Este fratele pe care nu l-am avut”

„Este fratele pe care nu l am avut niciodata. Este sufletul petrecerii. Este prietenul care mi asculta prostiile. Este onoarea, eleganta si educatia vremurilor duse demult. O sa ne intalnim din nou, Marcel. Si o sa dansam, o sa radem, o sa plangem si apoi o vom lua de la capat. Sa te ierte Dumnezeu, sa te odihneasca in pace si sa stii ca eu asa te pastrez in suflet: o seara frumoasa de februarie 2019, in care am petrecut nestiind va nu va avea sa se mai repete pe Pamant.” a mai scris Mara Bănică pe rețelele de socializare, postând și un filmuleț cu Marcel Toader.

Loading...