Apar detalii socante despre moartea lui Marcel Toader, care a socat intreg showbiz-ul romanesc.

Cunoscutul om de afaceri s-a stins fulgerator ieri, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct.Se pare ca apelul la 112 a fost primit la 4 minute dupa ce acestuia i s-a facut rau. Potrivit reprezentantilor SMURD, ambulanta a ajuns la fata locului in 6 minute.

Marcel Toader a fost resuscitat timp de 57 de minute, inclusiv cu socuri electrice. Din nefericire insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

„Pacientul a fost gasit in stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu socuri electrice. Inima sa nu a repornit in niciunul din 57 de minute.

„Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute dupa ce acestuia i s-a facut rau. Ambulanta a ajuns in 6 minute”, au transmis autoritatile.

Cum a murit Marcel Toader

Solistul Johnny Sandulescu, un foarte bun prieten, a fost de fata cand s-a intamplat tragedia. Indurerat, marturiseste ca totul s-a intamplat brusc.

Citeste si :  A pierdut lupta cu cancerul! O celebră actriță a murit la doar 55 de ani

„Doamne, este groaznic ce s-a intâmplat. Nu pot sa imi revin. Venisem la Peris, acasa, si stateam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scapat telefonul din mâna si a cazut cu capul pe masa!

„Atât a fost! Inima lui a incetat sa mai bata, nimic nu s-a mai putut face pentru el.

„Toti cei de aici, suntem socati si distrusi, tineam la el ca la un frate. Baiatul lui, Maximilian, nici nu poate sa vorbeasca de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar ca… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat Johnny Sandulescu.

Loading...