Marcel Toader trimite semne de dupa moarte! Ce s-a intamplat in casa in care locuia: Maximilian, fiul lui, e socat

0
3173
Marcel Toader Trimite Semne De Dupa Moarte Ce S A Intamplat In Casa In Care Locuia Maximilian Fiul Lui E Socat

Moartea fulgeratoare a lui Marcel Toader a luat prin surprindere intreg showbiz-ul romanesc.

Omul de afaceri s-a stins din viata in data de 3 august, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. Ambulanta a ajuns la fata locului la 6 minute dupa primirea apelului la 112.Marcel Toader a fost resuscitat timp de 57 de minute; fara succes insa, doctorii nu au mai putut face nimic pentru el.

Maximilian, baiatul lui Marcel Toader, a povestit intr-un interviu ca a avut parte de o experienta tulburatoare la o zi dupa inmormantatea tatalui sau.

El sustine ca primeste semne de la Marcel Toader, intrucat a gasit aproape gol un pahar de apa pe care il lasase plin in casa.

Potrivit unor superstitii, sufletele celor adormiti nu se ridica la ceruri in primele 40 de zile dupa moarte si stau in continuare in locurile in care au trait.

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niste semne care m-au facut sa simt prezenta tatalui meu. Am lasat câte un pahar cu apa in trei locuinte: in apartamentul sau, in Constanta si la locuinta mea.

„Am observat ca din paharul lasat in apartamentul sau apa era consumata cam un sfert. Am auzit ca semnul acesta se traduce cumva, si anume ca sufletul sau a fost acolo.

„Noi suntem mai bine acum, la fel si mama, incercam sa acceptam situatia”, a declarat Maximilian.